Wat kun je allemaal doen op vakantie Namibië? 

Wat kun je allemaal doen op vakantie Namibië? 

19 februari 2022 Uit Door Redactie

Wil je de wereld rond reizen en ontdekken? Als je van natuur houdt, dan is op vakantie Namibië gaan een van de leukste landen waar je op vakantie kan gaan. Namibië ligt in zuid-afrika. Namibië staan vooral bekend om de prachtige natuur en woestijnen. Ook kun je de oudste woestijn ter wereld vinden in Namibië. Het is een veilig land om doorheen te reizen, maar helaas niet alle steden zijn veilig. Het is verstandig om steden te bezoeken die genoeg veilig zijn om daarheen te reizen. Je hebt ook geen visum nodig om het land binnen te komen zolang je maar niet langer dan drie maanden in Namibië blijft. Ze spreken Engels, nederlands en Duits. In deze blog lees je meer over de voordelen van op vakantie gaan naar Namibië en wat je allemaal mee kunt nemen. 

Vakantie Namibië

Voordelen 

Op vakantie Namibië gaan vind je rust en ruimte. In Namibië kun je ook veel nieuwe dingen ontdekken die je bij andere landen niet ziet. Je hebt ook verschillende soorten natuur zoals: woestijnen, stranden, canyons en berglandschappen. Ook heb je verschillende culturen die je leert kennen wanneer je daar op vakantie bent, denk aan: Himba’s en Herero. Je hebt verschillende steden die ook interessant zijn om te bezoeken, namelijk: Township katutura, Swakopmund en Luderitz. Bovendien zijn de mensen in Namibië zeer vriendelijk. Ook kun je het indrukwekkende wildlife bezoeken. Je hebt twee parken in Namibië die je eventueel kunt bezoeken, Etosha National Park en Erindi Private Game Reserve. 

Kosten

Als je Vakantie Namibië bent, dan kun je het beste betalen met Namibische dollar of Zuid-Afrikaanse Rand. Dat is een betere keuze, omdat als je met euro’s of Amerikaanse dollars betaalt, wordt het vaak onvoordelig afgerond.