Waarom naar de kapper in Arnhem?

Waarom naar de kapper in Arnhem?

3 april 2022 Uit Door Redactie

Heb jij last van beschadigd haar? Kapper Arnhem is gespecialiseerd in de juiste behandelingen die goed zijn voor jouw haren! Je gaat niet naar de kapper om alleen je haar te knippen, verven of om je baard in model te brengen. De kapper kent veel meer behandelingen die goed zijn voor jouw haar! Wil je weten wat, lees dan gauw door!

Verschillende behandelingen

Voor gezond en sterk haar is het belangrijk dat jij je haar vaak knipt. Ook is het belangrijk dat je naast het knippen van je haar, ook verschillende behandelingen doet voor een gezonde groei. Kapper Arnhem kent deze verschillende behandelingen:

  • Japanse Keratine
  • Braziliaanse Keratine
  • Smoothing products
  • Hair volume

Na deze behandelingen vergeet niet om je haren goed te verzorgen met natuurlijke oliën zoals Arganolie. Het is ook belangrijk na het douchen je te verzorgen. 

Japanse keratine is een natuurlijke vrucht die wordt gemalen in de bergen van Japan en helpt je haar wortels. Jouw haar wortels worden sterker als je de Japanse keratine behandeling neemt. De Braziliaanse Keratine wordt gemaakt van koffiebonen. In Brazilië produceren zij Arabica, en van die koffiebonen maken zij ook de natuurlijke Braziliaanse Keratine. Deze keratine helpt jouw haar om er meer volume te krijgen en daardoor word je haar sterker. 

Gezonde haargroei

Nadat je de verschillende behandelingen hebt genomen, verwacht je natuurlijk een gezonde haargroei. Dit gaat alleen niet  heel snel. Gezond haar heeft tijd nodig en geduld. Kapper Arnhem staat bekend om haar behandelingen maar adviseert ook om de 2 maanden naar de kapper te komen om je puntjes te laten knippen. Wist je namelijk dat je haar beschadigd kan worden door zout water of door de brandende zon. Ga dan ook altijd naar de kapper nadat je op vakantie bent geweest. De haargroei begint bij de wortels, alleen de puntjes van je haar breken het snelste af en dat is waarom je om de 2 maanden naar de kapper moet gaan om ze te laten knippen. 

Meer zelfvertrouwen

Als je haar maar goed zit, dan hoor je wel vaker. Het is ook zo! Als je haar goed zit, gezond is, je het in model hebt en je  geen last hebt  van beschadigd haar voel jij je al meer energiek. Je krijgt er meer zelfvertrouwen van. Je voelt je zo sterk dat je de hele wereld aan kan. Als een meisjes dat alle jongens achter je aan rennen en als jongen zijnde gaat je ego naar de top! Kapper Arnhem helpt je hiermee! De coaches die werkzaam zijn, zijn gespecialiseerd in gezond haar. Hen motto is dan ook good hair, good my/me. Wil jij ook dit ook, kom dan langs!