Een dagje naar het strand

Een dagje naar het strand

28 januari 2021 Uit Door Redactie

Eindelijk schijnt de zon volop en ga je een dagje naar het strand, maar natuurlijk wil je wel op een mooi strand liggen waar het water mooi is. Misschien is er nog wel iets leuks te doen in de buurt, een aantal mooiste stranden Nederland zijn we voor je afgegaan. Waar kun jij op je vrije dag naar toe en geniet je optimaal, van Zuid Holland tot Noord Holland. Maar ook de andere regio als Zeeland wordt natuurlijk niet vergeten, pak je handdoek en ga naar het strand.

mooiste stranden Nederland

Strand voor de hele familie

Wanneer je op zoek bent naar een strand om met het hele gezin naartoe te gaan, is Kijkduin een heerlijk strand. Voordeel is dat er geen weg langs het strand is, het is er dus rustiger dan bijvoorbeeld het strand van Scheveningen. Eetgelegenheden zijn er genoeg, en de sfeer is er prima te noemen. Je kunt als je het liggen zat bent een mooie wandeling maken door de duinen, of neem een heerlijke duik in de verfrissende zee. Van de mooiste stranden Nederland hoort Kijkduin er zeker tussen. 

Een wat sjieker strand

Ga je naar Noordwijk aan Zee dan merk je direct dat er heel ander publiek komt dan bijvoorbeeld in Kijkduin, de strandpaviljoens en het publiek zijn er sjieker. Dit zie je overigens ook in de prijzen terug, in Katwijk waar “gewoon” publiek komt liggen de prijzen ook lager bij een strandpaviljoen. Je kunt er lekker sporten en paardrijden op het strand, maar ook diverse watersporten zoals kitesurfen en suppen.