Ben jij opzoek naar personal training in Zaandam?

Ben jij opzoek naar personal training in Zaandam?

22 oktober 2020 Uit Door Redactie

Wanneer je zelf moet gaan sporten, heb je een hoop motivatie nodig. Zie deze maar eens te vinden. Als je eenmaal aan het sporten bent, moet je het natuurlijk ook kunnen volhouden. Woon jij in de buurt van Zaandam? Dan kan personal training Zaandam een perfecte oplossing zijn voor wanneer je van jezelf weet dat je motivatie snel verdwijnt. 

Hoe werkt het?

Met een personal training kun je die ene keert sporten niet zomaar overslaan. Zo makkelijk gaat dat niet. Er is namelijk iemand die jou persoonlijk motiveert en ondersteunt tijdens het sporten en het hele traject. Dit kost jou minder werk bij het maken van een fitnessschema en een eventueel voedingsschema. Je betaald natuurlijk wel meer voor een zo een trainer, dan wanneer je een normaal abonnement neemt bij de sportschool. Maar de meeste mensen bereiken veel meer resultaat wanneer er een gespecialiseerd persoon is die jou blijft motiveren.

Stoneheart Fitness

Stoneheart Fitness in Zaandam, biedt jou een goede personal training aan. Zij hebben niet alleen de kennis over fitness, maar ook hebben zij een medisch diploma. Ze zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt, dat je zelf inzicht krijgt in gezonde voeding, dat je bewust wordt van je leefstijl en ze geven jou de exacte metingen. Hiermee kun je jouw vooruitgang zien. De locatie waar jouw training plaatsvindt is erg mooi.

De eigenaar van Stoneheart Fitness is Ruben Steenhart. Hij is voorheen ook een trainer geweest. Hij heeft verschillende diploma’s en veel ervaring. Stoneheart Fitness is beoordeeld met 4,9 sterren. Voor 1 keer per week 60 minuten trainen, betaal je een bedrag van €248 per maand. Wanneer je 2 keer per week wil trainen, betaal je €456 per maand. Dit zijn hoge bedragen, maar dan heb je ook wat. Je kunt contact opnemen voor een intakegesprek via de site.