Yoga & More

singing bowls concert at YAY

Welkom bij yoga bij YAY! Een bijzondere plek waar je kunt oefenen, leren en ontspannen. Onze yogaruimte is een oase van rust middenin de drukte van de stad. Omringt door een prachtig fairtrade design en op professionele matten geschonken door het milieuvriendelijke yogamerk Manduka, begeleiden de teachers jou in je practice. Onze yoga docenten zijn een speels, leuk en liefdevol team die er voor zorgen, of je nu nieuw in yoga bent of een geavanceerde yogi, dat je iedere keer iets nieuws leert. Stapels kussens, verse sapjes en gezonde raw food gerechten wachten je op voor en na de yoga les, zodat je nog iets langer in die heerlijke yoga zen bubbel kunt blijven.

Schermafbeelding 2016-01-27 om 15.27.15unspecified

 

 

 

 

 

Reserveren

Reserveren voor yoga bij YAY is verplicht. Om een reservering voor een yoga les te maken klik hier Je komt nu in ons reserveringssysteem terecht waar je een account kunt aanmaken. Reserveren of je reservering wijzigen / annuleren kan tot een uur voor aanvang. LET OP: reserveren / annuleren voor de ochtend les om 07.00 uur kan tot 23.00 uur de avond voorafgaand aan de les.

We hanteren een minimum van 3 studenten en een maximum van 20 studenten. Vergeet niet om je plekje op de mat te reserveren! Mocht je problemen ondervinden bij het reserveren van je plekje op de mat, stuur dan een email naar: nanda@yayamsterdam.nl

Schema

[table “3” not found /]


Yoga Stijlen

Schermafbeelding 2015-09-22 om 22.44.55Schermafbeelding 2015-09-22 om 22.46.13

Morning Flow Vinyasa
Een actieve flow om je lichaam te ontwaken op de vroege ochtend, waarbij je de energie door je lichaam laat stromen. Na de les voel je jezelf meer in contact met lichaam en geest. Ook goed om je spieren te verlengen en te versterken. Zweet en flow om je YAY te voelen!

Evening Flow Vinyasa
Een actieve flow om je lichaam te ontwaken na een lange dag, waarbij je de energie door je lichaam laat stromen. Na de les voel je jezelf meer in contact met lichaam en geest. Ook goed om je spieren te verlengen en te versterken. Zweet en flow om je YAY te voelen!

Basic Hatha Practice
De traditionele fysieke beoefening van yoga. Met iedere asana (houding) train je jouw eigen kracht, balans en flexibiliteit. Je lichaam ontspant en komt tot rust op een natuurlijke manier wanneer je op het ritme van je eigen ademhaling door iedere asana heen beweegt. Adem in en uit om je YAY te voelen!

Dynamic Ashtanga Practice
Ondersteund door je ademhaling ontstaat er een flow van bewegingen. Door deze intensieve manier van bewegen creeër je warmte waardoor je gaat zweten, dit heeft een zuiverende werking op je organen en spieren. Je ademhaling is je meditatie tijdens deze yoga practice. Goed voor conditie, kracht en flexibiliteit. Adem en zweet om je YAY te voelen!

Relaxed and Grounded Yoga
Los laten door beweging. Verbetert je flexibiliteit en breng fysieke en mentale rust. Laat los om je YAY te voelen!

Power Yoga
Een speelse yogales die bruist van de energie. Verbetert je kracht en flexibiliteit. Deze les verlaat je zeker met een glimlach op je gezicht. Speel en maak plezier om je YAY te voelen!

Prijzen

Unlimited Yoga –  55 euro
unlimited yoga lessen |  1 maand geldig

Losse Les –  10 euro
1 les voor jou of om een vriend(in) mee te nemen

Losse Les + Ontbijt –  15 euro
1 les | 1 ontbijt naar keuze (alles op het menu)

Your Anytime Yoga Pass –  90 euro
10 yoga lessen |  3 maanden geldig 

Yoga and Yummy Pass –  140 euro
10 yoga lessen |ontbijt naar keuze na iedere les | 3 maanden geldig

 

You Might Also Like