Food-store

YAY Healthcafe-10

De YAY food-store is een hangout waar je terecht kunt voor ontbijt en lunch, maar ook voor een gezond sapje of shotje, kopje koffie, verse thee en gezonde taartjes. Alles op het menu wordt gemaakt van de meest pure, eerlijke en gezonde ingrediënten. Hoewel de sfeer bij YAY ontspannen is, houden wij ook rekening met mensen die haast hebben. Alles op het menu is als take-away mee te nemen.

In de YAY food-store bieden we jou, drukke levensgenieter, de mogelijkheid om te ervaren hoe smaakvol, energierijk en gezond raw food kan zijn. Ja; we gebruiken wortelen en broccoli en nog veel meer groenten, fruit, kiemen en noten, maar op zo’n creatieve manier dat het al je zintuigen zal doen verrassen. Ons cadeau aan jou!

Raw food
Eten moet jou blij maken en je gezondheid is het meest belangrijkste dat er is. Heb je jezelf ooit afgevraagd wat er echt in je eten zit en hoe het geproduceerd is? Wij wel! Met YAY willen we je inspireren om een gezonde levensstijl te omarmen en daarom hebben we voor een raw food keuken gekozen. Dit betekent dat we alleen met natuurlijke, onbewerkte, ongekookte, verse producten werken. Tegenwoordig liggen de supermarkten vol met bewerkt voedsel dat E-nummers, antibiotica, conserveringsmiddelen, geurstoffen en kleurstoffen bevat. Met de ontdekking van vuur hebben we ook besloten om alles te koken, waardoor veel vitaminen, mineralen en enzymen vernietigd worden. Dit is niet hoe Moeder Natuur voeding bedoeld heeft. Voedsel zou een medicijn voor je lichaam moeten zijn en niet een vernietiger. Wij verhitten het voedsel tot 42 graden Celsius, wat betekent dat alle prachtige voedingsstoffen die de natuur in ons voedsel heeft gestopt intact blijven en je alle gezonde voordelen van de natuurlijke producten binnen krijgt.

Organisch en natuurlijk
We zijn vergeten hoe echt voedsel smaakt en we zijn vergeten hoe het voelt om helemaal gezond te zijn. In de YAY food-store kun je jouw buik vullen met heerlijke smaakvolle gerechten die vol vitaminen, mineralen en enzymen zitten. We gebruiken de meest pure en natuurlijke ingrediënten, voor zover mogelijk biologisch. We hebben een open keuken, zodat je een blik naar binnen kan werpen om te zien hoe de verse kleurrijke gerechten bereid worden. Wil je graag meer informatie over raw food of ben je nieuwsgierig naar het werk dat ons keukenpersoneel doet, vraag het ze gerust! Ze delen graag hun kennis en passie over raw food. Daarna nog steeds hongerig naar meer informatie over raw food bereiding of tips hoe je je eigen raw food reis kan beginnen? Schrijf je dan in voor een van onze raw food workshops!

Milieuvriendelijk
We geven evenveel om de gezondheid van onze planeet als om jouw gezondheid. Daarom doen wij er alles aan om vriendelijk te zijn voor het milieu. Ons interieur bestaat grotendeels uit gerecycled materiaal. We hebben een ‘no plastic’ beleid en gebruiken daarom ecologisch take away materiaal. We streven er daarnaast naar om voornamelijk lokale seizoensproducten te gebruiken voor onze raw food creaties en gebruiken geen dierlijke producten.

You Might Also Like